Матрац Baby Veres "Latex+Memory''Organic 120*60*10см., шт

3270,00
грн.
Всі матраци Baby Veres мають висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та гарантію 18 місяців!!!
Увага!!!
Рекомендовано використання вологонепроникного наматрацника!
Для ознайомлення з асортиментом вологонепроникних наматрацників можна ознайомитися натиснувши
тут!
Latex+Memory Organic - матрац серії «Ecology» з жорсткістю двох сторін, розрахований на дітей від народження до 3 років. Сон на матраці Latex+Memory Organic буде міцним і здоровим, немов на хмаринці в невагомості.
Шари наповнення (см):
– неткане волокно з віскозною ниткою (1;
– Latex+Memory - натуральний латекс з Memory ефектом (2);
– кокосова койра (6);
– неткане волокно з віскозною ниткою (1).

Кокосова койра – 100% натуральний наповнювач для матраців. Виготовляється з волокон кокосового горіха, просочених натуральним латексом. Співвідношення при склеюванні волокон – це 85%(кокос) на 15%(натуральний латекс). При такому співвідношенні кокосова койра екологічна та високоякісна, в іншому випадку кокосова койра може склеюватися дешевими токсичними клеями або меншою кількістю латексу, що робить її або шкідливою, або недовговічною, відповідно. Кокосова койра володіє відмінними вологозахисними та антибактеріальними властивостями; добре вентилюється, не викликає алергію, не піддається деформації, має високий рівень жорсткості.
Основні переваги кокосової койри:
- забезпечення необхідної (високої) жорсткості для правильного формування та розвитку дитячого хребта;
- ортопедичність;
- довговічність ;
- стійкість до деформації;
- гіпоалергенність;
- відмінна повітропроникність;
- гігроскопічність – не накопичує вологу, а навпаки відштовхує.
Latex + Memory - цей новітній матеріал з вмістом натурального латексу (з ефектом пам'яті). Ідеально підлаштовується під форму тіла і забезпечує комфорт під час сну. Еластичний і пружний. Завдяки перфорації по всій поверхні матрац добре вентилюється. Latex+Memory - дуже довговічний матеріал, не піддається деформації, зберігає форму протягом усього періоду експлуатації.
Неткане волокно з віскозою – поліефірне волокно з вмістом віскози. Волокно, яке отримане від переробки природної целюлози. Волокно із віскози не створює парниковий ефект та має гарну терморегуляцію. Віскозні волокна м’які та приємні на дотик, завдяки великій гігроскопічності,добре затримують вологу та не пропускають всередину матрацу.
Чохол - трикотажного полотно з вмістом органічної бавовняної нитки простьобане нетканим волокном. Полотно не викликає алергічних висипань та інших подразнень шкіри. Завдяки своїй міцності тканина довговічна і зносостійка. Чохол на блискавці по периметру, стьобаний.
Неткане волокно – поліефірне волокно ,отримане шляхом нагрівання поліефірів та створення природного клейкого ефекту,завдяки цьому волокно стає однорідним.Неткане поліефірне волокно має гарну гігроскопічність,досить м’яке та міцне,широко використовується ,як захисний шар для ізоляції наповнювачів матрацу.

Даний виріб безпечний для здоров’я, так як пройшов державну санітарно-гігієнічну експертизу та має відповідний висновок.

Важливо!
Рекомендуємо використовувати вологонепроникний наматрацник, оскільки волога може призвести до деформації наповнювачів.

Наповнення: Latex+Memory

Розмір: 120х60х10

Колекція: Ecology

Ступінь жорсткості: Середній / Жорсткий

Тип матрацу: Двосторонній

lwh: 1200x600x100 mm

Weight: 3000 g