Пелюшка для купання Baby Veres "Hippo" 80*120

190.06
795,00
грн.
Кожна мама з особливим трепетом ставиться до процесу купання свого малюка. Ви переживаєте за температуру води в дитячій ванночці і ретельно підбираєте перші дитячі шампуні. Також важливо, щоб і повітря в приміщенні, де Ви купаєте дитину, було не холодним. Звичайно ж, потрібно потурбуватись і про те, щоб після процедури купання Ви могли загорнути крихітку в хорошу пелюшку, висушити і зігріти її після водних процедур.

Переваги товару:

  • Рушник для немовлят виготовляється з 100% бавовни. Матеріал – повністю безпечний для шкіри дитини. Будь-яке фарбування текстилю виконується виключно екологічними барвниками без токсичних смолистих домішок.
  • Продукція не втрачає свій вигляд і характеристики навіть після тривалих циклів прання. Вона не вимагає серйозного догляду і легко адаптується до високих температур, що дозволяє очищати поверхню від самих серйозних забруднень.
  • У складі виробів відсутні грубі волокна. Витирання не подразнює ніжну шкіру малюка. Після використання виключається поява почервоніння.
  • Махрові рушники можна використовувати для поліпшення циркуляції крові, так як тканина з дрібними ворсинками забезпечує масажний ефект. При цьому матеріал дихає, захищаючи малюка від пітніння та перегрівання.
  • Рушник для новонароджених сприятливо впливає на шкіряні покриви дитини. Дитина після купання відчуває себе комфортно і затишно, так як їй не страшні протяги і холод.

Колір: Бежевий

Призначення: Рушник з капюшоном

Тканина: Махра